2 kg çengelköy salatalık 1 su bardağı üzüm sirkesi 10 diş sarımsak 5 adet kereviz yaprağı alabildiği kadar su kaya tuzu |
Yapılışı Yıkanmış salatalıkları kavanoza yerleştirin. Kabukları soyulmuş sarımsakları, üzüm sirkesini, tuzu ve alabildiği kadar suyu iyice karıştırıp kavanozun içine boşaltın. Kereviz yapraklarını yerleştirip kavanozun kapağını sıkıca kapatın. (Turşunun tuzunu dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Uzun süre dayanmasını istiyorsanız tuzunu fazla koymanız gerekir. Serin ve karanlık bir yerde muhafaza edin.) |
Yemek tarifleri sitemize hoşgeldiniz. Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel, pratik, kolay yemek tariflerine ulaşmak için yemek siteleri arasında Resimli yemek tarifleri türk mutfagından yemek tariflerini bulabileceğiniz eşsiz bir site, yemek rehberi, sohbet paylaşım
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
www.yemekvar.blogspot.com adresindeki yazı ve tariflerin Kaynak göstermeksizin Tamamı veya Bir Kısmının KOPYALANMASI YASAKTIR.
elifintarifleri.blogspot.com ve oktayustayemektarifleri.blogspot.com sitelerine katkılarından dolayı teşşekkür ederiz.
elifintarifleri.blogspot.com ve oktayustayemektarifleri.blogspot.com sitelerine katkılarından dolayı teşşekkür ederiz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder