1 adet orta boy lahana 1 fincan nohut 1 kaşık kırmızıbiber tuz |
Yapılışı Lahanaları yaprak yaprak ayırarak yıkayın. Büyük bir tencerede kaynamakta olan suya lahanaları atıp çıkartın. Çıkarttığınız lahanaları soğuk suya atın. Emaye bir kap veya kavanoza tülbent içinde nohutları koyun. Nohutların üzerine lahanaları doldurun. Üzerini örtecek kadar tuzlu su ilave edin. Kırmızıbiberi de serptikten sonra üstüne bir ağırlık koyarak kabın ağzını kapatın. Her gün kepçeyle suyunu karıştırın. Bir hafta sonra turşu hazırdır |
Yemek tarifleri sitemize hoşgeldiniz. Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel, pratik, kolay yemek tariflerine ulaşmak için yemek siteleri arasında Resimli yemek tarifleri türk mutfagından yemek tariflerini bulabileceğiniz eşsiz bir site, yemek rehberi, sohbet paylaşım
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
www.yemekvar.blogspot.com adresindeki yazı ve tariflerin Kaynak göstermeksizin Tamamı veya Bir Kısmının KOPYALANMASI YASAKTIR.
elifintarifleri.blogspot.com ve oktayustayemektarifleri.blogspot.com sitelerine katkılarından dolayı teşşekkür ederiz.
elifintarifleri.blogspot.com ve oktayustayemektarifleri.blogspot.com sitelerine katkılarından dolayı teşşekkür ederiz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder