Söğüş Salatası
Gereçler:2-3 adet bayır turpu
2-3 adet domates
½ demet maydanoz
100 gr. iri siyah zeytin100 gr. Tuzlu sardalya
1 kahve fincanı zeytinyağı
1 kahve fincanı sirke
Tuz
Yapılışı:1- Turplarin kabuklarını yıkayıp soyduktan sonra irice rendeleyin.Biraz tuz serperek hafifçe ovup suyunu sıkın.
2- Balıkları temizleyip kılcıklarını çıkardıktan sonra sirkede bekletin. Sirkeyi süzün, balıkları ince ince kıyın, bir kaşık kıyılmış maydanozla karıştırın.
3- Zeytin çekirdeklerini çok dikkatli çıkartın. Boşlukları balık karışımıyla doldurun.
4- Turbu bir salata tabağına alın, üzerine kıyılmış maydanoz serpin. Kenarlarına domates dilimleri, doldurulmuş zeytin yerleştirin. üzerine zeytinyağı, sirke karışımı gezdirin.
Yemek tarifleri sitemize hoşgeldiniz. Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel, pratik, kolay yemek tariflerine ulaşmak için yemek siteleri arasında Resimli yemek tarifleri türk mutfagından yemek tariflerini bulabileceğiniz eşsiz bir site, yemek rehberi, sohbet paylaşım
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
www.yemekvar.blogspot.com adresindeki yazı ve tariflerin Kaynak göstermeksizin Tamamı veya Bir Kısmının KOPYALANMASI YASAKTIR.
elifintarifleri.blogspot.com ve oktayustayemektarifleri.blogspot.com sitelerine katkılarından dolayı teşşekkür ederiz.
elifintarifleri.blogspot.com ve oktayustayemektarifleri.blogspot.com sitelerine katkılarından dolayı teşşekkür ederiz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder