500 gram sivri biber 500 gram dolmalık biber 1 litre sirke 3 baş sarımsak 1 kaşık tuz |
Yapılışı Derin bir tencereye sirke ve bir kaşık tuz koyup kaynamaya bırakın. Biberleri iyice yıkayın ve uçlarından bıçakla delin. Biberleri kaynayan sirkeye azar azar atın ve renkleri sararınca çıkarın. Hepsi haşlanınca bir kavanoza veya emaye kaseye doldurun. Tencerede kalan sirkeye, havanda tuzla dövülmüş sarımsak ilave edin. Sarımsaklı sirkeyi biberlerin üzerine dökün. Soğuduktan sonra turşu hazırdır. |
Yemek tarifleri sitemize hoşgeldiniz. Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel, pratik, kolay yemek tariflerine ulaşmak için yemek siteleri arasında Resimli yemek tarifleri türk mutfagından yemek tariflerini bulabileceğiniz eşsiz bir site, yemek rehberi, sohbet paylaşım
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
www.yemekvar.blogspot.com adresindeki yazı ve tariflerin Kaynak göstermeksizin Tamamı veya Bir Kısmının KOPYALANMASI YASAKTIR.
elifintarifleri.blogspot.com ve oktayustayemektarifleri.blogspot.com sitelerine katkılarından dolayı teşşekkür ederiz.
elifintarifleri.blogspot.com ve oktayustayemektarifleri.blogspot.com sitelerine katkılarından dolayı teşşekkür ederiz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder