500 gram sivri biber 1 kilo dolmalık biber 1 kilo sirke 5 baş sarımsak tuz |
Yapılışı Derince bir tencereye sirke ve bir kaşık tuz koyun, kaynamaya bırakın. Öte yandan biberleri yıkayın ve 3 kısımdan bıçakla delin. Kaynayan sirkeye azar azar atın. Renkleri sararınca çıkarıp alın. Hepsi haşlanınca biberleri bir kavanoza veya emaye bir kaba doldurun. Tenceredeki sirkeye, havanda tuzu iyice dövülen sarımsak katın. Haşlanıp bir kaba ayrılan biberlerin üzerine dökün. Bu turşuyu derhal yiyebilirsiniz. |
Yemek tarifleri sitemize hoşgeldiniz. Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel, pratik, kolay yemek tariflerine ulaşmak için yemek siteleri arasında Resimli yemek tarifleri türk mutfagından yemek tariflerini bulabileceğiniz eşsiz bir site, yemek rehberi, sohbet paylaşım
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
www.yemekvar.blogspot.com adresindeki yazı ve tariflerin Kaynak göstermeksizin Tamamı veya Bir Kısmının KOPYALANMASI YASAKTIR.
elifintarifleri.blogspot.com ve oktayustayemektarifleri.blogspot.com sitelerine katkılarından dolayı teşşekkür ederiz.
elifintarifleri.blogspot.com ve oktayustayemektarifleri.blogspot.com sitelerine katkılarından dolayı teşşekkür ederiz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder