Taboule
Malzemeler:
1,5 cay bardagi bulgur
2 demet maydonoz
3 adet domates
1 adet sogan
1 adet limonun suyu
2,5 corba kasigi zeytinyagi
taze nane
tuz
Yapilisi:
Bulguru 3 çay bardagi suda,suyunu çekene kadar haslayin.
Domatesleri küçük küpler halinde dograyin.
Maydanoz, sogan ve naneyi ince kiyin. Bulgurla karistirin.
Yeterli miktarda tuzla tadlandirin.
Üzerine limon suyu ve zeytinyagi gezdirerek servis yapin.
Yemek tarifleri sitemize hoşgeldiniz. Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel, pratik, kolay yemek tariflerine ulaşmak için yemek siteleri arasında Resimli yemek tarifleri türk mutfagından yemek tariflerini bulabileceğiniz eşsiz bir site, yemek rehberi, sohbet paylaşım
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
www.yemekvar.blogspot.com adresindeki yazı ve tariflerin Kaynak göstermeksizin Tamamı veya Bir Kısmının KOPYALANMASI YASAKTIR.
elifintarifleri.blogspot.com ve oktayustayemektarifleri.blogspot.com sitelerine katkılarından dolayı teşşekkür ederiz.
elifintarifleri.blogspot.com ve oktayustayemektarifleri.blogspot.com sitelerine katkılarından dolayı teşşekkür ederiz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder