Hurma Dolmasi (Tatli)
Malzemeler:
12 adet bagdat hurmasi
1 kase lor peyniri
1 çorba kasigi toz seker
1 limon kabugu rendesi
12 adet kabugu soyulmus badem
Yapilisi:
Baslangiç olarak bir süzgeçe peçete serip, lor peynirinin suyunu birakmasi için serin bir yerde 2 saat dinlendirin.Hurmalarin üzerini keskin bir biçakla uzunlamasina çizip,çekirdeklerini çikarin.Servis tabagina dizdiginiz hurmalarin içine, süzülmüs olr peyniri,rendelenmis limon kabugu ve sekeri çirparak hazirladiginiz kremayi doldurun.Hurmalarin üzerini birer adet ayiklanmis badem ile süsleyip,servis yapin.
Yemek tarifleri sitemize hoşgeldiniz. Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel, pratik, kolay yemek tariflerine ulaşmak için yemek siteleri arasında Resimli yemek tarifleri türk mutfagından yemek tariflerini bulabileceğiniz eşsiz bir site, yemek rehberi, sohbet paylaşım
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
www.yemekvar.blogspot.com adresindeki yazı ve tariflerin Kaynak göstermeksizin Tamamı veya Bir Kısmının KOPYALANMASI YASAKTIR.
elifintarifleri.blogspot.com ve oktayustayemektarifleri.blogspot.com sitelerine katkılarından dolayı teşşekkür ederiz.
elifintarifleri.blogspot.com ve oktayustayemektarifleri.blogspot.com sitelerine katkılarından dolayı teşşekkür ederiz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder