Bu Sitedeki Tüm Yazılar Ücretsizdir. Sadece Sizden İstediğimiz "Allah Bu Siteyi Hazırlayandan Razı Olsun" Amin... Demenizdir.
PANCAR TURŞUSU TARİFİ

2 bağ pancar
1 şişe sirke
1 baş sarımsak
1 kaşık zeytinyağı
tuz
Yapılışı Pancarın üzerinde ikişer parmak sap bırakarak ayıklayın. Bol suda haşlayın. Soğuyunca kabuklarını ayıklayın. Dilimlere ayırın.

Sarımsağı ve tuzu havanda dövüp zeytinyağıyla karıştıra karıştıra ağartın. Sirke ile beraber pancarın üzerine dökün. Hemen servis yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

www.yemekvar.blogspot.com adresindeki yazı ve tariflerin Kaynak göstermeksizin Tamamı veya Bir Kısmının KOPYALANMASI YASAKTIR.
elifintarifleri.blogspot.com ve oktayustayemektarifleri.blogspot.com sitelerine katkılarından dolayı teşşekkür ederiz.