Sebze Corbasi
Malzemeler:
Havuç (Doğranmış) 225 gr.
Patates (Küp şeklinde doğranmış) 1 adet
Domates (İri, kabuğu soyulmuş ve dörde bölünmüş) 2 adet
Mısır 50 gr.
Bezelye 50 gr.
Sığır Kemiği Yarım kg.
Tuz , Biber
Kuru reyhan 1/4 çay kaşığı
Yabani mercanköşk 1/4 çay kaşığı
Tercihen ilave edilebilecek:
Pancar 50 gr.
Lahana 50 gr.
Soğan 50 gr.
Çalı fasulyesi 50 gr.
Taze bezelye 50 gr.
Bamya 50 gr.
Yapilisi:
Bütün malzemeyi 6 - 8 bardak su ile birlikte geniş bir tencereye koyun. Kaynatın, sonra ateşi kısarak hafif ateşte en azından 4 saat pişirin.
Kemikleri çıkartarak servis yapın.
*Kullandiginiz tencereye göre pisirme süresi degiskendir.
Yemek tarifleri sitemize hoşgeldiniz. Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel, pratik, kolay yemek tariflerine ulaşmak için yemek siteleri arasında Resimli yemek tarifleri türk mutfagından yemek tariflerini bulabileceğiniz eşsiz bir site, yemek rehberi, sohbet paylaşım
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
www.yemekvar.blogspot.com adresindeki yazı ve tariflerin Kaynak göstermeksizin Tamamı veya Bir Kısmının KOPYALANMASI YASAKTIR.
elifintarifleri.blogspot.com ve oktayustayemektarifleri.blogspot.com sitelerine katkılarından dolayı teşşekkür ederiz.
elifintarifleri.blogspot.com ve oktayustayemektarifleri.blogspot.com sitelerine katkılarından dolayı teşşekkür ederiz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder