Karamelli Elma Tatlısı (4 Kişilik)
Malzemeler
3 adet elma
1 adet yumurta
3 çorba kaşığı un
3 çorba kaşığı su
1 su bardağı sıvı yağ
2 su bardağı şeker
1 paket Hindistan ceviziYemeğin YapılışıElmalar dörde bölün. Kabuklarını soyup, çekirdekli kısımlarını çıkarın.
Yumurtayı çırpın. Un ve su ekleyip bulamaç haline gelinceye kadar karıştırın.
Elmaları hazırladığınız karışıma bulayıp, kızdırılmış sıvı yağda her iki tarafını da kızartın.
Şekeri teflon tavada eriterek, karamel haline getirin. Elmaları içine atıp 1 - 2 dakika karıştırın.
Karamelli kızarmış elmaları servis tabağına alın. Üzerini Hindistan cevizi ile süsleyip servis yapın.AFIYET OLSUN...
Yemek tarifleri sitemize hoşgeldiniz. Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel, pratik, kolay yemek tariflerine ulaşmak için yemek siteleri arasında Resimli yemek tarifleri türk mutfagından yemek tariflerini bulabileceğiniz eşsiz bir site, yemek rehberi, sohbet paylaşım
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
www.yemekvar.blogspot.com adresindeki yazı ve tariflerin Kaynak göstermeksizin Tamamı veya Bir Kısmının KOPYALANMASI YASAKTIR.
elifintarifleri.blogspot.com ve oktayustayemektarifleri.blogspot.com sitelerine katkılarından dolayı teşşekkür ederiz.
elifintarifleri.blogspot.com ve oktayustayemektarifleri.blogspot.com sitelerine katkılarından dolayı teşşekkür ederiz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder