Bu Sitedeki Tüm Yazılar Ücretsizdir. Sadece Sizden İstediğimiz "Allah Bu Siteyi Hazırlayandan Razı Olsun" Amin... Demenizdir.
Beyninizi kandırın kilolardan kurtulun

Açlık duygunuzu bastırarak, fazla kilolardan kurtulabilirsiniz. Bunun için sadece yemeğin ortasında 20 dakika ara vermeniz yeterli Birçok kişi yemek yerken kendini kontrol edemediğinden yakınır. Bunun için de çok fazla kilo alır.
Oysa, beyninizi kontrol ederek, açlık hissinizi ortadan kaldırmak mümkün! Nasıl mı?.. Etik Diyet Danışmanlık ‘ın sahibi Beslenme Uzmanı Turgay Köse, beyninizi kandırmanın yollarını anlattı: “Beyindeki açlık ve tokluk merkezlerini ilgilendiren iki hormon var. Açıktığımızda hormanlarımız 20 ile 30 dakikada bir beyne mesaj yolluyor. Bu mesajların her birinin 30 dakika etki süresi var ve bu 30 dakikalık sürede ihtiyacınız olandan fazlasını yemenize yol açıyor. Eğer kişi biraz yemek yer, 20 dakika kadar beklerse leptin hormonu beyne tokluk mesajı yollayarak, fazla yenilmesine engel oluyor.”

Hiç yorum yok:

www.yemekvar.blogspot.com adresindeki yazı ve tariflerin Kaynak göstermeksizin Tamamı veya Bir Kısmının KOPYALANMASI YASAKTIR.
elifintarifleri.blogspot.com ve oktayustayemektarifleri.blogspot.com sitelerine katkılarından dolayı teşşekkür ederiz.